Oasis fylder 30 år

09.06.2017
Af: Tanja Weiss

Den 15. juni kl. 14.30 fejrer vi vores 30 års jubilæum i Kulturhuset Bryggen med bl.a. teaterstykket Immigranten af Bertolt Brecht, der var flygtning i Danmark i 1940´erne.


Oasis har i nu 30 år behandlet traumatiserede flygtninge og deres familier. Det begyndte som en lille gruppe psykologer, socialrådgivere og fysioterapeuter, der gik sammen om at hjælpe flygtninge med PTSD og traumer fra krig, flugt og eksil. Det var på Nørrebro i små lokaler, men siden er vi flyttet ind på Strøget i København med højt til loftet og centralt placeret for flygtninge med opholdstilladelse i Danmark, som kommer fra hele Region Hovedstaden og Region Sjælland. Vi har også fået driftsoverenskomst med Region Hovedstaden, som betyder, at behandlingen er blevet gratis for de henviste. 

Vi er stolte af, at kunne præsentere et program, som afspejler noget af den kreativitet og udvikling, der har været i vores arbejde - og ikke mindst det større fokus, vi har fået på børnene og deres familier igennem årene.

Det gør vi med teaterstykket Immigranten af Bertolt Brecht, som beskriver vilkårene for datidens flygtninge under 2. Verdenskrig, efterfulgt af musik ved Bjarke Mogensen og oplæg ved tegneren Halfdan Pisket, som er barn af en traumatiseret tyrkisk-armensk flygtning. Han vil fortælle om den trilogi han har tegnet og skrevet, delvist baseret på sin fars historie.

Der er stadig et begrænset antal pladser tilbage, derfor vil de sidste blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Se invitationen og tilmelding her

 


Webdesign: Webbureauet 1101K